Продукти
Каталози
Съвети
Новости
Форум
Линкове

Форма за заявка

Регистрирайте се, за да можете да поръчате някои от нашите продукти или рекламни материали.

Форум

Посетете нашия форум, за да обмените мнения с другите посетители и да научите важни за Вас неща.

Начало | Новости | Multi-TP – една нова концепция

Multi-TP – една нова концепция

 

На нея се дължи увеличението на пазарния дял на многофункционалните масла, постигнато в последно време от ТОТАЛ, в сегмента на строителната техника. Тази концепция е базирана на два смазочни продукта – Multi TP Max и Multi TP Trans – в съчетание със съпътстващите ги услуги, вече изпробвани от множество клиенти, както във Франция, така и в други европейски страни.


Маслото Multi TP Max 10W40 е предназначено за смазване на двигатели, хидравлични системи и скоростни кутии на 90% от строителната техника в експлоатация, подходящ е за най-новото поколение машини и позволява увеличени междусменни интервали, като същевременно маслото безупречно изпълнява своите функции както при ниски, така и при високи температури.

Multi TP TRANS 80W90 е предвиден за трансмисии, диференциали с ограничено приплъзване и спирачките в маслена баня за машините от този пазарен сектор. И двата продукта се характеризират с висок вискозитетен индекс, което означава относително малка промяна на вискозитета при изменение на работната температура. Двете масла са изключително подходящи за употреба при нашите климатични условия, предвид настъпващата зима, тъй като температурите на течливост и на двата продукта са изключително ниски (съответно -420С и –30оС).
Освен предимствата, които предлага по отношение на качеството на смазване, концепцията Multi TP е свързана и с редица други, позволяващи реализирането на икономии при експлоатацията и поддръжката на транспортните средства.


Една от възможностите за строителните фирми да намалят своите разходи е поддържането на склад на по-малки количества смазочни продукти, въпреки че оптимизмът в това отношение често преминава в неувереност, че складовата наличност застрашително намалява, създавайки опасност от изчерпване. Аналогично празните варели заемат складова площ, докато фирмата потребител не се освободи от тях. Други притеснения, свързани със смазочните продукти, касаят погрешните смесвания на масла и непроизводителния престой. Новата концепция на TОТАЛ цели да разреши горепосочените проблеми на строителните фирми, както по отношение на логистиката, като позволява на фирмите да намалят разходите си, така и премахва възможността за инцидентни смесвания на масла.


Новото поколение смазочни продукти Multi-TP е подходящо за почти всички машини, работещи в строителството. В съчетание с качественото обслужване, очакванията са то да повиши допълнително вече високата репутация на ТОТАЛ, като предпочитан партньор на строителните фирми.