Продукти
Каталози
Съвети
Новости
Форум
Линкове

Форма за заявка

Регистрирайте се, за да можете да поръчате някои от нашите продукти или рекламни материали.

Форум

Посетете нашия форум, за да обмените мнения с другите посетители и да научите важни за Вас неща.

Начало | За нас

За нас

Акционерно дружество АВТО ОЙЛ е създадено през 1999 год. като официален вносител и дистрибутор на френската компания TOTAL за България. За първите пет години присъствие на българския пазар АВТО ОЙЛ АД завоюва добри позиции на пазара на моторни и индустриални масла в страната.
В стремежа си да отговори на изискванията на своите клиенти от 2002 год. фирмата  разширява продуктовата си гама и става дистрибутор и на други две марки- лидери в своите области.

  • ACTIA- MULLER Services-производител и световен лидер в производството и продажбата на диагностична апаратура и сервизно оборудване за ремонт на автомобили
  • ITW- Performance Polymers- производител на репарационни материали- силикони, уплътнители, епоксидни лепила, моментни лепила и др. с приложение в промишлеността, автомобила и дома. Фирмата е лидер в пордажбата на дребно в САЩ.

Основната цел на АВТО ОЙЛ АД е да предостави на клиентите си продукти и услуги, задоволяващи очакванията им относно потребителските им нужди, качество, цена и срокове на доставка.
Фирмата разполага със складови бази в София, Пловдив и Карнобат.